Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Ministeri Niinistö Maltalle EU:n puolustusministerien kokoukseen

puolustusministeriö
Julkaisuajankohta 25.4.2017 12.00
Tiedote

Puolustusministeri Jussi Niinistö osallistuu Maltalla järjestettävään EU:n puolustusministerien epäviralliseen kokoukseen 26.-27. huhtikuuta 2017.

Kokouksen työistuntojen ja työlounaan aiheina ovat pysyvä rakenteellinen yhteistyö, EU:n toimet Libyassa ja Välimerellä sekä EU:n taisteluosastot. Työlounaalle on kutsuttu myös Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg ja YK:n rauhanturvaoperaatioista vastaava alipääsihteeri Jean-Pierre Lacroix.

Ministeri Niinistön matkaohjelmassa on lisäksi kahdenvälinen tapaaminen Viron puolustusministeri Margus Tsahknan kanssa. Ministerit keskustelevat ajankohtaisista puolustusasioista. Niinistöllä on kahdenvälinen tapaaminen myös alipääsihteeri Lacroix'n kanssa.

Lisätietoa matkaohjelmasta ja aikatauluista antaa puolustusministerin adjutantti Sami Jaakkola, puh. +358 295 140 102. Lisätietoa EU:n puolustusministerien kokouksesta antaa puolustusministeriössä erityisasiantuntija Meiju Keksi, puh. +358 295 140 322.

 
Sivun alkuun