Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Serbian pääministeri Aleksandar Vučić Suomeen

valtioneuvoston viestintäosasto
Julkaisuajankohta 22.1.2015 10.45
Tiedote 29/2015

Serbian pääministeri Aleksandar Vučić vierailee Suomessa 25. ja 26. tammikuuta pääministeri Alexander Stubbin kutsusta. Vierailu keskittyy maiden kahdenvälisiin suhteisiin ja ajankohtaisiin kansainvälisiin kysymyksiin.

Pääministeri Stubb ja pääministeri Vučić tapaavat Kesärannassa maanantaina 26. tammikuuta. Keskustelujen aiheina ovat maiden kahdenvälisten suhteiden lisäksi Euroopan unionin ja Serbian väliset suhteet sekä Venäjän ja Ukrainan tilanne. Esillä ovat myös Serbian Etyj-puheenjohtajuuskausi ja Länsi-Balkanin alueellinen yhteistyö.

Pääministereiden tiedotustilaisuus välitetään suorana verkkolähetyksenä maanantaina 26. tammikuuta noin kello 12.30 alkaen osoitteessa vn.fi/live.

Vierailunsa aikana pääministeri Vučić tapaa myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja ulkoministeri Erkki Tuomiojan.

Lisätietoja: erityisavustaja (kansainväliset asiat) Anna-Kaisa Heikkinen, p. 040 7483 867 ja mediajärjestelyistä kansainvälisten asioiden viestintäasiantuntija Maria Nurmi, p. 050 408 4061, valtioneuvoston kanslia

 
Sivun alkuun