Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Vaasassa pohditaan pääministerin johdolla Suomen 2020-luvun keskeisiä kysymyksiä

Statsrådets kommunikationsavdelning 19.4.2018 15.17
Tiedote 203/2018
Pääministeri Sipilä vieraili Oulun yliopistossa 26.2.

Pääministeri Juha Sipilä on kutsunut Vaasan yliopiston opiskelijat ja henkilökunnan keskustelemaan Suomen ja Euroopan unionin keskeisistä kysymyksistä 2020-luvulla. Pääministerin isännöimä Kohti seuraavaa sataa -tapahtuma järjestetään tiistaina 24. huhtikuuta Vaasan yliopistolla.

Tapahtuma on osa valtioneuvoston yhteistä tulevaisuustyötä ja jatkoa aiemmin Helsingissä, Oulussa ja Turussa järjestetyille Seuraava 100 -tilaisuuksille. Tapahtumien antia hyödynnetään hallituksen tulevaisuusselonteossa, valtioneuvoston ja ministeriöiden tulevaisuustyössä sekä Suomen EU-politiikan valmistelussa. Tulevaisuustyö palvelee myös Suomen seuraavaa hallitusta ja hallitusohjelman kirjoittajia. Tapahtuman aikana työstetyt kysymykset ja ratkaisut esitellään Twitter-tilillä @valtioneuvosto. Tapahtumaa voi seurata Twitterissä tunnisteella #Seuraava100.

Pääministeri tutustuu päivän aikana myös Vaasan energiaklusteriin ja Suomen senaatin toimintaan Vaasassa sata vuotta sitten. Suomen hallituksena keväällä 1918 toiminut niin kutsuttu Vaasan senaatti toimi Vaasassa helmikuusta toukokuuhun 1918.

Lisätietoa Seuraava 100 -tilaisuuksista

Lisätietoja: erityisavustaja Satu Mäki-Lassila, p. 029 516 0165, ja apulaisviestintäjohtaja Päivi Paasikoski, p. 040 547 6279, paivi.paasikoski(at)vnk.fi, valtioneuvoston kanslia

Kuvia
Kooste työpajojen tuloksista
Videoita työpajojen tuloksista
Vaasan yliopiston tiedote

Palaa sivun alkuun