Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi
FI

Fimean toimitiloiksi Technopoliksen tilat Kuopiossa

5.10.2009 12.16
Uutinen N5-55899

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus (Fimea) aloittaa toimintansa Technopolis Oy:n kiinteistön tarjoamissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa marraskuun alussa. Lääkehuollon hallinnon ohjausryhmä on hyväksynyt toimitilaryhmän ratkaisuehdotuksen ensimmäisen vaiheen toimitiloiksi.

Ensimmäisessä vaiheessa uusissa tiloissa toimivat Fimeassa käynnistettävät tutkimus- ja kehittämistoiminnot.

Valinnassa painoivat tilojen hyvät valmiudet tietoliikenne- ja kulunvalvontayhteyksissä, tilojen hyvä kunto ja mahdollisuus räätälöidä tiloja Fimean käyttöön sopiviksi. Lisäksi Technopoliksella on tarjota optio noin 50 hengen tarvitsemalle lisätilalle.

Senaatti-Kiinteistöt jatkaa työtään lopullisen tilaratkaisun hyväksi. Keskuksen toiminnot siirtyvät Kuopioon 31.8.2014 mennessä.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen tehtäväkokonaisuuksia ovat lääkealan lupa- ja valvontatehtäviä, lääkealan tutkimus- ja kehittämistehtäviä sekä lääketiedon tuottamista ja välittämistä lääkehuollon ja lääkehoitojen vaikuttavuuden parantamiseksi. Tarkoituksena on muun muassa saada lääkkeisiin liittyvää osaamista nykyistä paremmin osaksi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmää. Lisäksi väestölle voidaan välittää riippumatonta lääketietoa.

Lisätietoja

Marja-Liisa Partanen, ylijohtaja, (Lääkelaitos) p. 09 4733 4200

verkkouutiset
Palaa sivun alkuun