Lue juttusarjan kolmas osa

" /> Lue juttusarjan kolmas osa

" />
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Juttusarjan kolmannessa osassa kerrotaan, mikä on STM:n rooli ympäristöterveydenhuollossa

1.3.2012 13.19
Uutinen N5-59242

Sosiaali- ja terveyspolitiikan strategiaa käsittelevässä Sanoista tekoihin -juttusarjassa keskitytään nyt ympäristöterveydenhuoltoon ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Mikä on kuntien rooli terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä? Mitkä ovat ympäristöterveydenhuollon tehtävät, ja mitä hometalkoissa oikein tehdään? Haastateltavina ovat johtaja Jari Keinänen ja neuvotteleva virkamies Kerttu Perttilä.

Sanoista tekoihin -juttusarjassa avataan sosiaali- ja terveysministeriön strategiaa Sosiaalisesti kestävä Suomi 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön asiantuntijat kertovat, mihin strategiasta poimitut väittämät perustuvat ja miten tavoitteisiin päästään.

Aiemmin sarjassa on käsitelty muun muassa sitä, miten globalisaatio vaikuttaa Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikkaan ja sitä, mitä tarkoittavat kunnallisen palvelujärjestelmän yhtenäiset rakenteet.

Ensi viikolla juttusarjassa käsitellään eläke- kuntoutus- ja työttömyysjärjestelmän kokonaisuutta ja vakuutustoiminnan tehokkuutta sekä toimivuutta. Sarjan viimeisessä osassa pohditaan osatyökykyisten työllistymistä ja työhyvinvointia.

Lue juttusarjan kolmas osa

verkkouutiset
Palaa sivun alkuun