Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

STM mukana SuomiAreenalla Porissa

Julkaisuajankohta 19.7.2010 12.23
Uutinen N5-55563

Sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula, peruspalveluministeri Paula Risikko ja terveyden edistämisen politiikkaohjelman johtaja Maija Perho osallistuvat tällä viikolla SuomiAreena-tapahtuman keskustelutilaisuuksiin  Porissa.

Juha Rehula on keskiviikkona mukana kahdessa tilaisuudessa: kello 10.00 Suomalaisen klubin terassilla alkavan keskustelun teemana on köyhyyden monet kasvot, ja kello 14.00 pohditaan keinoja työurien pidentämiseen SuomiAreena-pihalla. Työuria koskevan keskustelun voi katsoa suorana lähetyksenä Eläketurvakeskuksen nettisivuilta.

Eläketurvakeskus 

Paula Risikko osallistuu Eetunaukiolla keskiviikkona kello 14.00 keskusteluun, jossa kysytään, keitä meidän pitäisi auttaa. TEHYn piinapenkkiin Risikko istuu muiden terveyspäättäjien kanssa perjantaina kello 13.30 Raatihuoneen kellarissa.

Terveyden edistämisen politiikkaohjelman johtaja Maija Perho päästetään areenalle jo tiistaina kello 15.00, jolloin Suomalaisen klubin terassilla on aiheena kulttuuri terveyden edistäjänä. Myös tämän keskustelun voi katsoa suorana lähetyksenä Terveyden edistämisen keskuksen nettisivuilta tai MTV3 Katsomosta.

Terveyden edistämisen keskus
MTV3 Katsomo

SuomiAreena on yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jonka järjestävät nyt viidettä kertaa MTV3 ja Porin kaupunki. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ja voit myös itse osallistua keskusteluun.

Lisätietoja:

SuomiAreena

 

verkkouutiset
 
Sivun alkuun