Hyppää sisältöön

Suomalainen terveysosaaminen kiinnosti Turkissa

Julkaisuajankohta 15.1.2014 9.26
Uutinen N5-63687

Suomalaisyritysten FinlandCare-seminaari Ankarassa onnistui yli odotusten. Tapahtumaan osallistui runsaasti turkkilaisia terveysalan vaikuttajia sekä paikallisia yrityksien edustajia. Kiinnostus suomalaisia terveysalan yrityksiä ja niiden tuotteita kohtaan oli suurta, kun joukko alan yrityksiä esitteli osaamistaan sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon johdolla Turkissa alkuviikosta.

Yritysdelegaatio koostui lääkelaitteisiin, terveyspalveluihin, bioteknologiaan ja kuntoutukseen erikoistuneista suomalaisyrityksistä. Yritykset osallistuivat ministeri Risikon matkalle Ankaraan 13.-15. tammikuuta. Matka oli osa vienninedistämistä Team Finland -verkoston kautta.

Turkki on Suomelle tärkeä, kasvava markkina ja FinlandCare-seminaari on ollut suomalaisyrityksille oiva tilaisuus verkostoitumiseen relevanttien turkkilaisten yhteistyökumppanien kanssa. "Tilaisuus tarjosi suomalaisyrityksille hyvää näkyvyyttä ja avasi ovia mahdollisiin yhteistyökuvioihin tulevaisuudessa", ministeri Risikko kertoo.

FinlandCare on hallituksen vuonna 2011 käynnistämä vienninedistämisohjelma, joka kokoaa yhteen kansainvälisille markkinoille tähtäävät suomalaiset hoito-, hyvinvointi- ja terveysteknologiayritykset.

 

Lisätietoja:

Neuvotteleva virkamies Merja Mustonen, p.+358 295 163 116, [email protected]

 

 

 

verkkouutiset
Sivun alkuun