Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston kanslia kerää kokemuksia valtioneuvosto.fi-sivuston käytöstä ja kehittämistarpeista. Auta kehittämistyössä ja vastaa lyhyeen verkkokyselyyn

Marjo-Riitta Bruun Tiken ylijohtajaksi

maa- ja metsätalousministeriö
Julkaisuajankohta 11.10.2007 11.36
Tiedote -

Valtioneuvosto on tänään 11.10. nimittänyt agronomi Marjo-Riitta Bruunin maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen Tiken ylijohtajan virkaan ajaksi 1.11.2007–31.10.2012. Virkaan haki määräaikaan mennessä yksitoista henkilöä.

Marjo-Riitta Bruun on toiminut vuodesta 2003 lähtien maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen tilastoryhmän tuotantopäällikkönä. Vuonna 2006 hän aloitti tilastoryhmän johtajana.

Aikaisemmin Bruun on toiminut tietotekniikan kouluttajana ja konsulttina. Hänellä on kokemusta myös tietotekniikan konsultointiyritysten projektipäällikön ja osastopäällikön tehtävistä.

Tietopalvelukeskus Tike on vuonna 1993 toimintansa aloittanut maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalaan kuuluva itsenäinen organisaatio, joka on ministeriön kansliapäällikön ohjauksessa. Tike toimii maatalouden, maaseudun ja elintarviketalouden tilastoviranomaisena ja tiedonhallinnan yhteiskäyttöisten ratkaisujen rakentajana tuottaen tietoa, tietopalveluja ja tietotekniikkapalveluja.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
hallitusneuvos Kirsi Koskinen, p.(09) 160 53327

 
Sivun alkuun