Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Koivulaakso, Parkkari ja Purje opetusministeri Anderssonin erityisavustajiksi

Opetus- ja kulttuuriministeriö 12.8.2019 12.57
Uutinen
Kuvassa vasemmalta: Koivulaakso, Purje, Parkkari

Opetusministeri Li Andersson on kutsunut erityisavustajikseen Dan Koivulaakson, Mika Parkkarin ja Henri Purjeen.

Dan Koivulaakso (38) nimitettiin opetusministerin erityisavustajaksi ja vasemmistoliiton ministeriryhmän sihteeriksi. Koivulaakso on kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja on  työskennellyt mm. ammattiliitto JHL:ssä, vasemmistoliitossa ja eri kansalaisjärjestöissä. Koulutukseltaan Koivulaakso on yhteiskuntatieteiden maisteri ja kauppatieteiden kandidaatti. 

Mika Parkkari (33) toimii Niina Jurvan äitiysloman ajan varhaiskasvatuksesta ja perusopetuksesta vastaavana erityisavustajana. Hän siirtyy ministeriöön Suomen Ekonomien koulutuspoliittisen asiantuntijan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerinä. Parkkari on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja kauppatieteiden maisteri.

Henri Purje (41) toimii opetusministerin talouspoliittisena avustajana. Purje siirtyy tehtävään vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä, jossa hän on työskennellyt vastaavassa roolissa. Aiemmin Purje on työskennellyt muun muassa asiantuntijatehtävissä kansalaisjärjestöissä sekä toimittajana.

Opetusministerin muina erityisavustajina jatkavat Touko Sipiläinen ja Anna Mäkipää. Heidän esittelynsä on luettavissa täältä.
 

Li Andersson
Palaa sivun alkuun