Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Opetus- ja kulttuuriministeriön Etusivu-verkkolehti on ilmestynyt 17.1

Opetus- ja kulttuuriministeriö 17.1.2013 10.40
Uutinen

Vuoden ensimmäisen Etusivu-verkkolehden aiheet liittyvät muun muassa ajankohtaisiin EU-kuulumisiin sekä lapsiin ja nuoriin.

Lehdessä esitellään EU-puheenjohtajuuskauden keskeisiä tavoitteita koulutus-, tiede-, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapolitiikassa sekä kerrotaan EU-kansalaisuuteen liittyvän teemavuoden suunnitelmista.

Kevään aikana lehdessä on tarkoitus käsitellä vuoden alusta voimaantulleen nuorisotakuun toteuttamiseen liittyviä toimia ja sarjan aloittaa etsivä nuorisotyö. Seminaarikuulumisia kerrotaan puolestaan Nuori2013 tapahtumasta.

Muita aiheita ovat varhaiskasvatukseen liittyvät suunnitelmat, taloudellista eriarvoisuutta lasten ja nuorten näkökulmasta tarkasteleva tutkimus sekä liikunnan- ja urheilun uudet toimijat ja yhteistyö.

Tuttuun tapaan lehdestä löytyy myös ministerivastauksia kirjallisiin kysymyksiin sekä tietoja työryhmistä. Uutena sarjana aloittaa Vaikutuksia-palsta, jossa näkökulmat liittyvät demokratiaan ja sen eri ulottuvuuksiin. Lisäksi lehdessä on lyhyt tiivistelmä ruotsiksi.

 

Palaa sivun alkuun