Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Sisäministeriön kansainvälisten asioiden yksikön johtajaksi Minna Hulkkonen

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 17.11.2011 11.31
Tiedote -

Valtioneuvosto on tänään torstaina 17.11. nimittänyt oikeustieteen kandidaatti Minna Hulkkosen sisäasiainministeriön kansainvälisten asioiden yksikön johtajaksi ajalle 1.12.2011-31.7.2013. Hulkkonen työskentelee tällä hetkellä valtioneuvoston kansliassa neuvottelevana virkamiehenä. Hän toimii EU-sihteeristön esimiehenä ja vastaa muun muassa EU-ministerivaliokunnan työstä ja kansallisen EU-yhteensovittamisjärjestelmän kehittämisestä.

Aiemmin Hulkkonen on työskennellyt eduskunnan kansliassa valiokuntaneuvoksena, EU-eritysasiantuntijana valtioneuvoston kansliassa ja erityisasiantuntijana sisäministeriössä. Hulkkosella on myös kokemusta työskentelystä erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä edustustossa Brysselissä.

Sisäministeriön kansainvälisten asioiden yksikkö vastaa ministeriön EU-asioiden valmistelun yhteensovittamisesta ja siviilikriisinhallinnan kotimaan valmiuksien kehittämisestä. Lisäksi yksikkö avustaa ministeriön johtoa kansainvälisten ja EU-asioiden hoitamisessa. Yksikkö toimii Euroopan pakolaisrahaston, ulkorajarahaston, paluurahaston ja kotouttamisrahaston vastuuviranomaisena.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan ja käytännön johtamiskokemus. Virkaa haki 15 henkilöä.

Lisätietoja: hallintojohtaja Janne Kerkelä, 071878 8300

 
Sivun alkuun