Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Sisäministeriön kansliapäälliköksi Päivi Nerg

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 6.9.2012 10.31
Tiedote -

Valtioneuvosto nimitti tänään maatalous- ja metsätieteiden maisteri Päivi Nergin sisäasiainministeriön kansliapäälliköksi seitsemän vuoden määräajaksi (1.10.2012- 30.9.2019).

Nerg on toiminut valtiovarainministeriön hallinto- ja kehitysjohtajana vuodesta 2009. Tätä ennen hän työskenteli kahden yliopiston fuusioitumisesta vastaavana johtajana (Itä-Suomen yliopisto). Nerg on myös työskennellyt Kuopion yliopistossa hallintojohtajana ja koulutus- ja kehittämiskeskuksen johtajana. Nergillä on lisäksi kokemusta yritysmaailmasta, muun muassa Atria Oyj:stä ja Lihapolar Oy:stä.

Kansliapäällikön tehtävänä on ministerin apuna johtaa, kehittää ja valvoa ministeriön ja sen hallinnonalan toimintaa. Virkaan ilmoittautui määräaikaan mennessä 21 henkilöä.

Kesäkuun alusta sisäministeriön kansliapäällikkönä toiminut Pentti Partanen jatkaa määräaikaisena kansliapäällikkönä syyskuun loppuun.

Lisätietoja: hallintojohtaja Janne Kerkelä, 017 878 8300

 
Sivun alkuun