Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Valtakunnallinen paikallisen turvallisuussuunnittelun seminaari: Yhteistyöstä yhteiseen tekemiseen

Sisäministeriö 8.11.2013 10.49
Uutinen

Seminaari pidetään 26. – 27.11.2013 Kotkassa, Merikeskus Vellamossa, os. Tornatorintie 99. Seminaari korvaa perinteisesti tammikuussa järjestettävän valtakunnallisen turvallisuusseminaarin. Seminaari on tarkoitettu kaikille paikalliseen turvallisuussuunnitteluun ja –yhteistyöhön osallistuville toimijoille. Seminaarin tavoitteena on koota yhteen paikallista, alueellista ja valtakunnallista turvallisuustyötä tekevät toimijat viranomaisista, järjestöistä ja elinkeinoelämästä.

Seminaarin ohjelmassa on tietoiskuja ajankohtaisista aiheista sekä eri puolilla Suomea toteutettujen hyvien esimerkkien ja käytäntöjen esittelyjä. Ennalta ehkäisevä turvallisuustyö liittyy varsin tiiviisti hyvinvointiin, ja tästä syystä osanottajia toivotaan laajasti eri viranomaisista ja järjestöistä.

Seminaarin ensimmäinen päivä on yhteinen kaikille. Seminaarin toisen päivän aamupäivänä on kolme ohjelmakokonaisuutta, joista kukin osallistuja voi valita oman työnsä kannalta kiinnostavimman. Ohjelmakokonaisuudet ovat lastensuojelu ja sen kehittäminen, huumausaineiden käyttö ja sen vaikutukset arjen turvallisuuteen sekä itäliikenteen ja liikkuvuuden lisääntyminen turvallisuuden näkökulmasta.

Ilmoittautumiset

Seminaari on maksuton ja siihen tulee ilmolittautua etukäteen. Osallistujat maksavat itse osallistumisesta aiheutuvat matka-, majoitus- ja ateriakulut. Järjestäjät ovat varanneet majoituskiintiön 230 henkilölle Sokos Hotelli Seurahuoneelta Kotkasta. Varaukset tulee tehdä 26.10.2013 mennessä.

Seminaariin tulee ilmoittautua 15.11.2013 mennessä webropolin kautta. Samalla tulee ilmoittaa mihin ohjelmakokonaisuuteen osallistuu 27.11.2013 aamupäivällä sekä osallistuuko iltaohjelmaan 26.11.2013.

Kutsu ja ohjelma
 

Palaa sivun alkuun