Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media

Valtakunnallinen sisäisen turvallisuuden alueellisen yhteistyön seminaari: Sisäisen turvallisuuden alueellisen yhteistyön hyvät käytännöt

Sisäministeriö 19.7.2013 11.10
Uutinen

Seminaari pidetään 5.- 6.9.2013 Mikkelissä, Itä-Suomen aluehallintoviraston edustustiloissa, os. Maaherrankatu 16. Seminaari on tarkoitettu alueelliseen sisäisen turvallisuuden yhteistyöhön osallistuville viranomaisille ja järjestöjen edustajille sekä sisäisen turvallisuuden kannalta keskeisten ministeriöiden edustajille.

Seminaarin tavoitteena on parantaa ja tiivistää sisäisen turvallisuuden yhteistyötä alueellisten toimijoiden välillä ja keskushallinnon kanssa. Tämän syksyisen seminaarin erityisteemana on järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö.

Seminaarissa esitellään sisäisen turvallisuuden alueellisen toiminnan kannalta keskeisiä kehittämishankkeita, esimerkiksi sähköinen hyvinvointikertomus. Aluehallintovirastot esittelevät hyviksi ja toimiviksi todettuja käytäntöjä sisäisen turvallisuuden parantamiseksi.

Ilmoittautumiset 30.8. mennessä

Seminaari on maksuton ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Osanottajat maksavat itse aterioista, matkoista ja majoituksista aiheutuvat kustannukset.

Ilmoittautumiset seminaariin 30.8.2013 mennessä webropolin kautta.

Kutsu ja ohjelma

Sivun alkuun