Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media

Yhdysvaltain kehitysyhteistyöviraston varapääjohtaja Bonnie Glick Suomeen

Ulkoministeriö
19.10.2020 14.38
Tiedote

Yhdysvaltain kehitysyhteistyöviraston (USAID) varapääjohtaja Bonnie Glick vierailee Suomessa 19.-20.10.2020.

Vierailun aikana varapääjohtaja Glick tapaa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnarin, jonka kutsusta varapääjohtaja Glick vierailee Suomessa osana muuta Eurooppaan suuntautuvaa matkaansa. Varapääjohtaja Glick tapaa vierailunsa aikana myös ulkoministeri Pekka Haaviston ja hänellä on tapaaminen valtioneuvoston kansliassa. 

Vierailun aikana on tarkoitus jatkaa keskusteluja ajankohtaisista kehityspoliittisista kysymyksistä ja erityisesti digitalisaation edistämisestä kehittyvissä maissa. Lisäksi esillä tulevat olemaan COVID-pandemian vaikutukset sekä tuleva Afganistan-apukonferenssi, jonka Suomi järjestää yhdessä Afganistanin ja YK:n Afganistanin avustusoperaation UNAMA:n kanssa.

Suomen-vierailunsa aikana varapääjohtaja Glickillä on muita tapaamisia suomalaisten viranomaisten ja yrityskentän kanssa.

Lisätietoja: Ulkoministeriön Pohjois-Amerikan yksikön päällikkö Hanna-Leena Korteniemi, puh. +358 295 350 662 ja kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin diplomaattiavustaja Mikko Autti, puh. +358 295 350 034.  

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]
 

 
Sivun alkuun