Tapahtumakalenteri

Kalenteriin kootaan pääministerin sekä eurooppa- ja omistajaohjausministerin tapahtumia ja matkoja sekä hallituksen ohjelmaa noin kahden viikon ajalta. Siinä listataan valtioneuvoston yleisistunnot, raha-asiainvaliokunnan kokoukset, esittelyt tasavallan presidentille sekä hallituksen neuvottelut.

 

Ministeri Tuppurainen ja Unkarin aluekehityksestä ja EU-rahastoista vastaava ministeri Tibor Navracsics tapaavat Helsingissä

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen ja Unkarin aluekehityksestä ja EU-rahastoista vastaavan ministeri Tibor Navracsics tapaavat Helsingissä perjantaina 26. elokuuta. Ministerit keskustelevat EU-rahastoista ja oikeusvaltioperiaatteeseen liittyvistä kysymyksistä, Euroopan turvallisuustilanteesta, energiasta ja maiden kahdenvälisistä suhteista.

 

Pohjoismaiden ja Baltian maiden pääministerit tapaavat Tanskassa

Pohjoismaiden ja Baltian maiden pääministerit kokoontuvat Bornholmin saarella. Tanskan pääministeri Mette Frederiksen on kutsunut kokoukseen myös Saksan ja Puolan johtajat, Euroopan komission puheenjohtajan sekä kokoukseen osallistuvien maiden energiaministerit.

Pääministeri Sanna Marin osallistuu kokoukseen.

Eurooppa-neuvosto, EU:n neuvosto ja epäviralliset kokoukset

Eurooppa-neuvosto, EU:n neuvosto ja epäviralliset kokoukset

EU:n neuvoston ja Eurooppa-neuvoston kokouskalenteri listaa kaikki viralliset ja epäviralliset ministerikokoukset ja niiden materiaalit sekä kokouskohtaiset valokuvat, videot ja suorat lähetykset.

EU:n kokouskalenteri