Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustajaksi Kristiina Kokko

valtiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 28.2.2019 14.30
Tiedote
Kristiina Kokko.
Kuva: Akava / Liisa Takala

Valtiovarainministeri Petteri Orpo on kutsunut kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustajaksi teologian maisteri Kristiina Kokon.

Kokko siirtyy valtiovarainministeriöön Akavan kehityspäällikön tehtävistä, joista hän jää toimivapaalle. Kokko aloittaa erityisavustajana 4. maaliskuuta.

Ministeriryhmän nykyinen erityisavustaja Anssi Kujala jää tehtävästä virkavapaalle. Hänet on nimitetty ministeriryhmän valtiosihteeriksi. Kokko toimii ministeriryhmän erityisavustajana valtiosihteeri Kujalan virkavapauden ajan.

Kokko on aiemmin työskennellyt opetus- ja kulttuuriministerin, ympäristöministerin, sisäasiainministerin ja eduskunnan varapuhemiehen erityisavustajana. Hän on työskennellyt myös muun muassa seurakuntapastorina, kansanedustajan avustajana, kokoomuksen puoluetoimistossa ja Kansallisessa Sivistysliitossa.

Anssi Kujala kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteeriksi (valtioneuvoston kanslian tiedote 28.2.)

Lisätietoja:

Kokoomuksen ministeriryhmän erityisavustaja Kristiina Kokko puh. 050 3423 654, sähköposti 4.3. alkaen: kristiina.kokko(at)vm.fi

Valtiosihteeri (4.3. alkaen) Anssi Kujala puh. 0400 567 925, anssi.kujala(at)vm.fi

Ministeriö Petteri Orpo
 
Sivun alkuun