Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Tavataan Avoimuus-torilla 13.3.!

valtiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 5.3.2019 9.00
Uutinen

Tule käymään Avoimuuden torilla 13.3.2019. Tori on avoinna kello 8.30-16.30. Voit tulla silloin, kun sinulle sopii. Avoimuus on yhteinen etu - Miten voimme yhdessä edistää sitä? Tule mukaan, kerro, ideoi, ehdota, jatkojalosta, kannusta ja innosta. Tehdään yhdessä suuntaviivat avoimuuden kehittämisen seuraavalle neljälle vuodelle.

Mitä löydän torilta?

Peliluola

Voit kehittää avoimuuden osa-alueita pelaamalla Avoimuuspeliä, Osallisuuspeliä ja Digikompassipeliä. Pelit alkavat kello 10, 13 ja 15 ja peliaika on noin yksi tunti. 

Nelimaali

Voit valita avoimuus-, julkisuus-, ymmärrettävyys- ja osallisuuspajoista haluamasi ja käyttää OECD:n innovaatiotyökaluja kehittämisehdotusten muotoiluun.

Sarjakuvakulma

Voit kertoa, mikä sinusta on avoimen hallinnon tärkein tarina ja tavoite. Piirrä oma sarjakuvasi tai käytä jotain valmiista pohjista.

Haastattelupiste

Voit kertoa kasvotusten avoimen hallinnon tiimiläiselle tai jättää videotervehdyksen siitä, minkä tavoitteet haluaisit nähdä osana seuraavaa avoimen hallinnon toimintasuunnitelmaa ja miksi.

Smoothiebaari

Palkitse itsesi onnistuneesta työstä keväisellä smoothiella.

Miten löydän torille?

Ilmoittaudu mukaan pikimmiten, viimeistään 10.3., tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/2F3376AFD11B18B9.par . Tule 13.3.2019 kello 8.30-16.30 välisenä aikana käymään valtiovarainministeriön kokouskeskuksen Pajassa, Mariankatu 9, Helsinki.

Tilaisuus käynnistää Avoimen hallinnon toimintasuunnitelman laatimisen ja on osa Avoimen hallinnon kansainvälistä viikkoa.

Avoin hallinto.

Avoin hallinto Hallintopolitiikka Valtiovarainministeriö
 
Sivun alkuun