Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Uuden Tesson 3-4/2011 teemana työurien pidentäminen

Julkaisuajankohta 18.5.2011 5.56
Uutinen N5-57761

Tesson kaksoisnumero 3-4/2011 on ilmestynyt. Lehden teemaosassa paneudutaan työelämään monesta näkökulmasta. Sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Leo Suomaan mukaan monet työpaikkojen hyvinvointia kuvaavat mittarit ovat viime vuosina kehittyneet myönteiseen suuntaan, mutta parannettavaa on edelleen paljon. Tässä eivät kuitenkaan irralliset hankkeet riitä, vaan tarvitaan järjestelmällistä työolojen kehittämistä.

Hömppä, humppa ja jumppa eivät riitä työssä viihtymiseen

Tesso-lehden kolumnissa kansliapäällikkö Kari Välimäki pohtii, miten esimerkiksi työelämän, koulutuksen ja liikenteen sosiaalista ja terveydellistä jalanjälkeä pienentämällä säästettäisiin suuria summia sosiaali- ja terveydenhuollosta.
 

Kansliapäällikkö Kari Välimäki: Uusi hallitus tulee - olemmeko valmiita?

Johtajana toimiminen on vaativa tehtävä. Ruotsissa sosiaali- ja terveysalalla on saatu hyviä kokemuksia määräaikaisesta johtajuudesta. Näin johtajatehtävistä voi siirtyä myös pois kunniallisesti ja jatkaa uraansa horisontaalisesti.

Määräaikainen johtajuus auttaa jaksamaan

Tesso on THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön julkaisema sosiaali- ja terveyspoliittinen aikakauslehti. Se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

 
Sivun alkuun