Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Kulttuurin Kaukametsä kutsuu - aiheena kulttuurin saavutettavuus

Opetus- ja kulttuuriministeriö 5.8.2013 14.17
Uutinen

Saavuttaako kulttuuri- ja taide-elämä kaukaisimmatkin kolkat? Ovatko kulttuuripalvelujen kuluttajat tasa-arvoisia? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Kulttuurin Kaukametsä -seminaarissa, joka järjestetään 4.-5. syyskuuta Kajaanin Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksessa. Tapahtuman järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kajaanin kaupunki.

Jo perinteeksi muodostuneen taide- ja kulttuuripoliittisen seminaarin aiheina ovat tänä vuonna kulttuuriset oikeudet ja kulttuurin saavutettavuus kuntien kulttuuripoliittisina haasteita.

Seminaarissa kuullaan kulttuuria ja kulttuuripolitiikkaa tuntevia vieraita ja pohditaan mm. tuovatko laajakaista ja tietoverkot demokratian, ovatko kansalaiset tasavertaisia kulttuuripalvelujen kuluttajia, toimiiko alueellinen yhdenvertaisuus ja mitkä ovat enemmistöjen ja vähemmistöjen kulttuuriset oikeudet.

Seminaari on kaikille avoin ja siihen voi ilmoittautua 10.8.2013 mennessä OKM:n verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Sivulta löytyy myös seminaarin koko ohjelma ja lisätietoja majoituksesta.