Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Yhdenvertaisuuskonferenssi "Boahttevuohta - yhdessä eteenpäin" Inarissa 14.-15.8.

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 20.6.2013 10.21
Uutinen

Tarjoaako yhteiskuntamme yhdenvertaisia mahdollisuuksia kaikille väestöryhmille? Mikä on suomalaisen keskustelun tilanne ja annetaanko kaikille sananvalta? Mitä nuoret ajattelevat yhteiskunnasta ja tulevaisuudesta?

Inarin yhdenvertaisuuskonferenssissa (14.-15.8) keskustellaan muun muassa näistä aiheista. Konferenssi on tarkoitettu päättäjille, median edustajille, kolmannen sektorin toimijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Yhdenvertaisuus Etusijalle -hankkeen tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassamme. Yhdenvertaisuutta tarkastellaan konferenssissa mm. alkuperäiskansojen oikeuksia koskevan ILO-sopimuksen ja median näkökulmasta.

Median rooli väestöryhmien välisen vuorovaikutuksen edistämisessä on konferenssin toinen keskeinen teema. Kansainvälistä ja EU:n laajuista näkökulmaa antaa Euroopan Neuvoston No Hate Speech -liikkeen edustaja.

Tule myös kuulemaan ja tapaamaan vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet'a, Märät säpikkäät -ohjelman Kirste Aikiota, professori Martin Scheininiä ja monia muita kiinnostavia puhujia ja panelisteja. Konferenssissa on tulkkaus kielille suomi, englanti ja pohjois-saame.

Lisätietoja ja konferenssin ohjelma:
http://www.yhdenvertaisuus.fi/kampanjat/yes-yhdenvertaisuus_etusijalle/boahttevuohta-yhdessa-eteenpain/

 

 

 
Sivun alkuun