Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Ministerit Haavisto ja Kiuru keskustelivat Porissa

19.6.2019 12.04
Ministerit Haavisto ja Kiuru keskustelivat Porissa

Kirjastokiertueen avasivat ulkoministeri Pekka Haavisto ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, jotka esittelivät hallitusohjelmaa Porin pääkirjastossa lauantaina 15. kesäkuuta.

Ulkoministeri Pekka Haavisto ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru käynnistivät hallituksen kirjastokiertueen Porin pääkirjastossa 15.6. Paikalle saapui lähes sata hallitusohjelmasta kiinnostunutta satakuntalaista. Lähetystä pystyi myös seuraamaan suorana lähetyksenä ulkoministeriön Twitter -tilin kautta.

Keskustelu oli vilkasta ja ministerit vastailivat kysymyksiin niin Afrikka-politiikan suunnasta, mielenterveyspalveluiden kehittämisestä kuin ruotsin opiskelun tulevaisuudestakin. Sekä ministerit että yleisö olivat puolentoista tunnin keskustelun jälkeen yksimielisiä siitä, että kirjastokiertue luo erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia hallitusohjelmasta ja Suomen suunnasta matalalla kynnyksellä. Hallitusohjelma myös vaikutti tilaisuuden jälkeen ilmestyneen useammankin porilaisen kirjastonkävijän lukulistalle.

Kirjastokeskustelujen sarjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kirjastokiertue #biblioteksrunda.