Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Puolustushallinnon rakennuslaitoksen johtajaksi tekniikan tohtori Matias Warsta

puolustusministeriö
Julkaisuajankohta 24.10.2019 12.00
Tiedote

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on nimittänyt Puolustushallinnon rakennuslaitoksen johtajan virkaan tekniikan tohtori Matias Warstan. Nimitys virkaan on määräaikainen ajalle 1.11.2019-31.10.2024. Puolustushallinnon rakennuslaitos on puolustusministeriön alainen virasto, jonka tehtävänä on tuottaa ja hankkia puolustushallinnon rauhanajan ja poikkeusolojen tehtävien edellyttämät rakentamis- ja kiinteistöjen ylläpitopalvelut. Rakennuslaitoksen henkilöstömäärä on noin 680.

Warsta siirtyy johtajan virkaan puolustusministeriön kiinteistö- ja ympäristöyksikön johtajan tehtävästä, jota hän on hoitanut vuodesta 2016 lukien. Tätä ennen Warsta on toiminut em. yksikössä neuvottelevana virkamiehenä ja erityisasiantuntijana sekä Pääesikunnassa ympäristöylitarkastajana. Warsta on toiminut vuodesta 2016 lukien Puolustushallinnon rakennuslaitoksen johtokunnan pysyvänä asiantuntijana.

Lisätietoja puolustusministeriössä antaa vanhempi hallitussihteeri Sinikka Vahvaselkä, p. 0295140431, sähköposti [email protected].

 
Sivun alkuun