Kauppatieteiden tohtori Seppo Määttä valtioneuvoston kanslian strategiaosaston osastopäälliköksi

Valtioneuvoston viestintäosasto 24.1.2019 13.31
Tiedote 36/2019

Valtioneuvosto nimitti torstaina 24. tammikuuta kauppatieteiden tohtori Seppo Määtän valtioneuvoston kanslian strategiaosaston osastopäällikön virkaan 4. helmikuuta 2019 alkaen. Virka on määräaikainen, ja sen kesto on viisi vuotta.

Määttä on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori ja hallintotieteiden maisteri. Tällä hetkellä hän työskentelee Broad Scope Management Consulting Oy:ssä osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana. Tätä ennen Määttä on työskennellyt muun muassa Taideyliopiston perustamishankkeen projektijohtajana, Talent Partners Public Consultingin toimitusjohtajana, valtiovarainministeriössä johdon asiantuntijana ja projektijohtajana sekä Pohjoismaiden ministerineuvoston sihteeristön neuvonantajana. Määtällä on pitkäaikaista ja monipuolista johtamiskokemusta sekä kokemusta valtionhallinnon toimintatavoista sekä kehittämisestä.

Strategiaosaston tehtäviin kuuluu pitkän aikavälin yhteiskuntapolitiikan suunnittelu, valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta, hallituksen toimintasuunnitelman valmistelu ja hallituspolitiikan raportointi, sekä toimiminen hallituksen strategiaistunnon ja kansliapäällikkökokouksen sihteeristönä. Osastopäällikkö johtaa osaston toimintaa.

Lisätietoja: alivaltiosihteeri Timo Lankinen, p. 0295 160 300, valtioneuvoston kanslia