Hoppa till innehåll
Statsrådet och ministerierna
Media

Kapslade applikationer

Antalet coronavirusfall har minskat - nu borde alla testa sig vid minsta symtom

14.1.2021 8.51

Antalet nya coronavirusfall och patienter i behov av sjukhusvård samt incidensen har sjunkit en aning efter mitten av december 2020. Men fortfarande konstateras det många nya smittfall i hela landet. Oroväckande är att antalet människor som går och testar sig minskar.

Videoupptagning om presskonferensen den 14.1


Coronavirusläget 2.4
Undantagsarrangemangen inom småbarnspedagogiken och undervisningen

2.4.2020 12.00

Regeringen gav en översikt över coronavirusläget torsdagen den 2 april. Temat var förlängning av begränsningarna inom undervisnings- och kulturministeriets förvaltningsområde fram till den 13 maj.

Undervisningsminister Li Andersson och forsknings- och kulturminister Hanna Kosonen redogjorde för läget.

Bilder från presskonferensen | Flickr
Videoupptagning av presskonferensen | YouTube


FinnishGovernment Flickr

 

Flickr-kuva

Flickr-kontot FinnishGoverment publiceras de senaste nyhetsbilderna. Statsrådets bildbank innehåller personporträtt av ministrar och tjänstemän samt bilder av statsrådets lokaler.

Verkkolähetykset-upotus

Suorat lähetykset sekä tallenteet hallituksen ja ministereiden tiedotustilaisuuksista ja muista tapahtumista näkyvät osoitteessa vn.fi/live.

Videomateriaalia löytyy myös valtioneuvoston YouTube-kanavalta sekä Facebook-sivulta.

Tapahtumat – nostot automaattinen suppeat tiedot

Innehållspublicerare

Se även

Regeringens lagstiftningsplan

Regeringens lagstiftningsplan

Lagstiftningsplanen ger en aktuell översikt av läget för beredningen av regeringspropositioner och en uppskattning av när statsrådet ska behandla ett lagförslag och fatta beslut om att lämna det till riksdagen.

Lagstiftningsplanen (på finska)

Regeringsprogrammet

Regeringsprogrammet

Regeringsprogrammet för statsminister Sanna Marins regering den 10 december 2019.

Regeringsprogrammet

Information om brexit

Information om brexit

Storbritanniens utträde ur Europeiska unionen trädde i kraft fullt ut den 1 januari 2021. På denna sida finns information om bland annat det nya handels- och samarbetsavtalet mellan EU och Storbritannien, utträdesavtalet och de förändringar som brexit innebär för medborgare och företag.

Information om brexit

Statsrådet

Statsrådet

Med statsrådet avses Finlands regering, som består av statsministern och ett behövligt antal andra ministrar. Med statsrådet avses också det beslutsorgan som består av statsrådets allmänna sammanträde och ministerierna.

Information om statsrådet

Den sittande regeringen

Den sittande regeringen

Den 10 december 2019 utnämnde republikens president det självständiga Finlands 76:e regering, som leds av statsminister Sanna Marin. Regeringen består av Finlands Socialdemokratiska Parti, Centern i Finland, Gröna förbundet, Vänsterförbundet och Svenska folkpartiet i Finland. I Marins regering ingår 19 ministrar.

Statsminister Marins regering

Finlands regeringar

Finlands regeringar

Du kan söka bland Finlands regeringar, regeringarnas sammansättningar och regeringsprogram under hela självständighetstiden, från och med 1917. Här hittar du också information om Finlands nuvarande och tidigare ministrar.

Regeringarna och ministrarna från och med 1917

Tillbaka till toppen