Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media

Tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta

Valtioneuvoston tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta -kokonaisuuteen on koottu muun muassa hallituksen linjaukset ja päätökset, voimassa olevat rajoitukset ja suositukset, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, tietoa valtioneuvoston johtamisesta poikkeusoloissa sekä ministeriöiden ajankohtaisaineistot koronaviruksesta. 

Sisällöt ovat suomeksi ja ruotsiksi ja pääosin englanniksi. Osa hallituksen tiedotteista on lisäksi käännetty saamen kielille, viroksi, venäjäksi, somaliksi ja arabiaksi. Hallituksen tiedotustilaisuudet on tulkattu suomalaisella viittomakielellä.


Koronavirustapausten määrä on laskenut – testeihin syytä hakeutua vähäistenkin oireiden vuoksi

14.1.2021 8.51

Uudet koronavirustapaukset, tapausten ilmaantuvuus sekä sairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden määrät ovat hieman laskeneet joulukuun 2020 puolenvälin jälkeen. Uusia tartuntoja on kuitenkin koko maassa edelleen paljon. Huolestuttavaa on se, että ihmiset hakeutuvat testeihin entistä harvemmin.

STM:n ja THL:n tilannekatsauksessa 14.1. olivat mukana perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, kansliapäällikkö Kirsi Pimiä sisäministeriöstä, strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki STM:stä ja ylilääkäri Taneli Puumalainen THL:sta.

Tiedotustilaisuuden 14.1. tallenne
Tilaisuuden 14.1. esitysmateriaalitHallituksen tiedotustilaisuudet

Epidemiatilanne ja ohjeet

Suomi toimii -logo

Etsitkö tietoa koronasta muilla kielillä?

Hallituksen tiedotteita koronaepidemiasta pohjoissaameksi, inarinsaameksi, koltansaameksi, viroksi, venäjäksi, somaliksi ja arabiaksi sekä tiedotustilaisuudet viittomakielellä

Monikieliset aineistot

Tutustu myös