Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media

Ulkoministeri Soini Maailman talousfoorumin kokoukseen Davosiin

Ulkoasiainministeriö
17.1.2017 9.27
Tiedote

Tiedote 9/2017
17.1.2017

Ulkoministeri Timo Soini osallistuu Sveitsin Davosissa järjestettävään Maailman talousfoorumin (WEF, World Economic Forum) kokoukseen 18.-20.1.2017. Merkittäviä liike-elämän, hallitusten, kansainvälisten järjestöjen ja kansalaisyhteiskunnan edustajia yhteen keräävä Davosin kokous järjestetään vuosittain.

Tänä vuonna kokouksen teemana on "Responsive and Responsible Leadership". Ulkoministeri Soinin ohjelma keskittyy Euroopan tulevaisuuteen ja laajan Lähi-idän kysymyksiin. Soini on pääpuhuja rauhanvälitykseen liittyvässä Helsinki Policy Forumin tilaisuudessa jossa käsitellään Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan vakautta ja turvallisuutta. Hän osallistuu lisäksi mm. Lähi-itää koskeviin epävirallisiin keskusteluihin, joissa on mukana laaja joukko ministereitä keskeisistä maista sekä YK:n ja kansainvälisten järjestöjen johtoa.

Kokous tarjoaa mahdollisuuden myös kahdenvälisiin tapaamisiin ministerien ja muiden kansainvälisten toimijoiden kesken. Ulkoministeri Soini tapaa kahdenvälisesti ainakin Ukrainan ulkoministeri Pavlo Klimkinin.

Lisätietoja: ulkoministeri Soinin kabinettipäällikkö Raili Lahnalampi, puh. 050 550 7546.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

 
Sivun alkuun