www.otakantaa.fi

 

" /> www.otakantaa.fi

 

" />
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Ota kantaa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisiin palveluihin

9.9.2011 10.10
Uutinen N5-58149

Keskustelu sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisistä palveluista jatkuu verkossa syyskuun loppuun asti. Otakantaa.fi-verkkosivuilla kerätään kokemuksia verkosta löydettävästä terveystiedosta, sähköisistä palveluista tai niiden puutteesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Keskusteluun voi osallistua nimimerkillä.

Keskustelu liittyy valtiovarainministeriön Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaan (SADe-ohjelma), jonka yhtenä tavoitteena on tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon keskeisiä palveluja verkkoon vuoteen 2014 mennessä. Työ tehdään yhteistyössä valtiovarainministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, kuntien ja järjestöjen kanssa.

Tavoitteina on tarjota verkossa palveluita oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan ja hallintaan sekä tarvittavien palvelujen löytämiseen ja niihin hakeutumiseen. Tavoitteena on myös antaa kansalaisille sähköisiä välineitä osallistua omien palvelujensa suunnitteluun, parantaa tiedonkulkua kansalaisten ja ammattilaisten välillä sekä tarjota kanava palautteen antamiseksi.

Osallistu keskusteluun osoitteessa:

www.otakantaa.fi

 

verkkouutiset
Palaa sivun alkuun