Hyppää sisältöön

Suomi liikkeelle -ohjelmassa on haettavana avustuksia liikuntaneuvontaan

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 13.8.2024 11.54
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö avaa haettavaksi hallitusohjelman Suomi liikkeelle -ohjelman kehittämisavustukset liikuntaneuvontaan vuodelle 2025. Avustukset haetaan aluehallintovirastoista. Avustuksen päätavoitteena on käynnistää ja kehittää eri ikäisten ihmisten liikuntaneuvontaa.

Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja yksityisille koulutuksen järjestäjille lukioihin ja toisen asteen ammatilliseen koulutukseen kohdistuvaan toimintaan. 

Hakuaika alkaa 10.9. ja päättyy 15.10. klo 16.15. Hakuohje julkaistaan hakuajan alkaessa. 

Aluehallintovirastot ja opetus- ja kulttuuriministeriö järjestävät yhteistyössä Liikkuvat -kokonaisuuden kanssa hakuinfon etäyhteyksin maanantaina 16.9. klo 13-15. 

Ilmoittautuminen hakuinfoon perjantaihin 13.9. klo 12 mennessä. Voit joko ilmoittautua etätilaisuuteen tai tilata tapahtumasta tallenteen. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. 

Huom! Tästä avustusmuodosta ei voi hakea kehittämisavustusta Move!-prosessin ja perusopetusikäisten lasten ja nuorten liikuntaneuvonnan kehittämiseen, koska niitä varten on oma avustushaku.

Ilmoittaudu 16.9. hakuinfoon

Lisätietoja:
kulttuuriasiainneuvos Päivi Aalto-Nevalainen (avustuskokonaisuudesta vastaava)
Suomi liikkeelle -ohjelman pääsihteeri Minttu Korsberg
[email protected]

Pääministeri Petteri Orpon hallituksen Suomi liikkeelle -ohjelman tavoitteena on kääntää liikkuminen kasvuun jokaisessa ikäryhmässä. Poikkihallinnollista, valtioneuvostotasoista ohjelmaa koordinoi opetus- ja kulttuuriministeriö. www.suomiliikkeelle.fi 

Liikunta