Hyppää sisältöön

KEHA-keskuksen johtoon 19 hakijaa

Julkaisuajankohta 5.2.2015 9.55
Uutinen

ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) johtajaksi haki yhteensä 19 henkilöä. Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi 1.3.2015 alkaen.

Virkaa hakivat määräajassa:

Alasmäki Jari
Halla Ilona   
Helander Anton   
Keronen Petri   
Kujala Päivi
Laiho Jari   
Lehtimäki Jari
Linnarinne Harry  
Mantere Mika
Nikula Sami  
Salmenoja Mikko   
Savela Juha   
Semenius Erik   
Tares Teemu
Tuomainen Marja
Tuovinen Olli
Widén Pertti   

Lisäksi 2 hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen.

KEHA-keskuksen johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää keskuksen toimintaa sekä vastata toiminnan tuloksellisuudesta, laadusta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta työ- ja elinkeinoministeriölle.

ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintotehtävät on koottu valtakunnallisesti kehittämis- ja hallintokeskukseen (KEHA-keskus), joka aloitti toimintansa 1.1.2015. KEHA-keskus hoitaa ELY-keskusten ja TE-toimistojen henkilöstö-, talous- ja tietohallintotehtävät, asianhallinnan ja virastopalvelujen tehtävät, ELY-keskusten ja TE-toimistojen toiminnan kehittämisen tehtäviä sekä maksatustehtäviä. Kehittämis- ja hallintokeskus johtaa keskukseen koottuja kehittämis- ja hallintotehtäviä ja tuottaa ne yhdenmukaisesti kaikille ELY-keskuksille ja TE-toimistoille sekä tuottaa ELY-keskuksia ja TE-toimistoja koskevia palveluita myös ohjaaville tahoille.

KEHA-keskus on osa ELY-keskusten ja TE-toimistojen muodostamaa virastokokonaisuutta, joka toimii tiiviissä yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa. Keskuksen henkilöstö on pääsääntöisesti sijoitettu eri puolille Suomea ELY-keskusten ja TE-toimistojen yhteyteen. Alkuvaiheessa KEHA-keskuksessa työskentelee noin 550 henkilöä.

Mikko Salmenoja on toiminut KEHA-keskuksen väliaikaisena johtajana, jonka vastuulla on ollut KEHA-keskuksen perustamiseen liittyvät tehtävät.
 
Lisätiedot:
teollisuusneuvos Marja-Riitta Pihlman, TEM, p. 029 504 9208
kehitysjohtaja Matti Hermunen, TEM, p. 029 506 4117