Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston verkkosivusto uudistuu. Sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, tilapäisiä häiriöitä ja puutteita.

Keskusverolautakunta asetettu uudeksi viisivuotiskaudeksi

valtiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 15.1.2015 13.22
Tiedote

Valtioneuvosto asetti 15.1.2015 keskusverolautakunnan 31.12.2019 päättyväksi viisivuotiskaudeksi. Keskusverolautakunta voi verovelvollisen kirjallisesta hakemuksesta antaa tulo- ja arvonlisäverotusta koskevia ennakkoratkaisuja siten kuin Verohallinnosta annetussa laissa säädetään. Ennakkoratkaisua on hakijan vaatimuksesta noudatettava sitovana verotuksessa.

Keskusverolautakunnan puheenjohtajana toimii ylijohtaja, Vaasan yliopiston vero-oikeuden professori ma. Juha Lindgren Verohallinnosta. Muut jäsenet ovat johtava veroasiantuntija Jari Salokoski Verohallinnosta, lainsäädäntöneuvos Marianne Malmgren ja hallitusneuvos Tommi Parkkola valtiovarainministeriöstä, lakimies Pasi Pönkä Kuntaliitosta, maaseutuyrittäjyysjohtaja Timo Sipilä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta, lakimies Minna Tanska Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestöstä, johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara Elinkeinoelämän keskusliitosta ja johtaja Terhi Järvikare Keskuskauppakamarista. Jari Salokoski määrättiin toimimaan lautakunnan varapuheenjohtajana.

Lisätietoja: ylitarkastaja Henna Ritari, puh 02955 30591

 
Sivun alkuun