Hyppää sisältöön

Kemiönsaaren Yrittäjän STARTTI -hanke voitti Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämiskilpailun kansallisen osuuden

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 7.8.2024 9.41
Tiedote

Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämiskilpailun (EEPA) kansallisen osuuden voittajaksi ja Suomen edustajaksi kilpailussa on valittu Kemiönsaaren Yrittäjän STARTTI -hanke. Hankkeen tavoitteena on tukea Kemiönsaaren kunnan uusia yrittäjiä tarjoamalla jäsenneltyä perehdytystä paikalliseen elinkeinoelämään.

Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan vuosittain menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille. Euroopan tason kilpailussa korkea-arvoinen tuomaristo valitsee lopulliset voittajat, jotka julkistetaan marraskuussa 2024 järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa.

Yrittäjän STARTTI-hanke pyrkii lisäämään yrittäjien mahdollisuuksia onnistua toiminnassaan

STARTTI-hanke tarjoaa laajan neuvontapaketin, koulutuksia, työpajoja, sosiaalisia verkostoja ja tietoa. Jäsennelty ja koordinoitu lähestymistapa varmistaa, että resurssit tavoittavat oikean kohderyhmän. Tulokset osoittavat, että hankkeen resurssien ansiosta uudet yrittäjät tuntevat olevansa paremmin valmistautuneita ja tuettuja, mikä edistää pitkäjänteistä liiketoimintamenestystä. Hanke on myös vahvistanut kunnan ja paikallisen yrittäjäyhdistyksen yhteistyötä, mikä tukee dynaamista ja kestävää paikallista elinkeinoelämää.

Lisätiedot:
kansallisen kilpailun yhteyshenkilö, neuvotteleva virkamies Jaana Valkokallio, TEM, p. 0295 064 932
Yrittäjän STARTTI-hankkeen yhteyshenkilö, elinkeinojohtaja Erik Lund, Kemiönsaaren kunta, p. 050 583 6541