Hyppää sisältöön

Anna Cantell-Forsbom jatkaa STM:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osaston osastopäällikkönä

sosiaali- ja terveysministeriö
Julkaisuajankohta 15.8.2024 13.35
Tiedote

Valtioneuvosto on nimittänyt torstaina 15. elokuuta Anna Cantell-Forsbomin sosiaali- ja terveysministeriön (STM) sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osaston osastopäällikön virkaan. Nimitys alkaa 1.9.2024 ja kestää 31.8.2029 asti.

Nimityksen johdosta Cantell-Forsbom jatkaa nykyisessä tehtävässään. Hän on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osaston osastopäällikön sijaisena vuodesta 2022. Tätä ennen hän toimi vuodesta 2020 alkaen STM;n yhteisöt ja toimintakyky -osastolla lapset ja nuoret -yksikön johtajana. Vuosina 1987–2020 Cantell-Forsbom työskenteli Vantaan kaupungin palveluksessa. Pääosan ajasta hän toimi erilaisissa varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden palvelujen johtamis- ja esimiestehtävissä, viimeksi perhepalvelujen johtajana. Koulutukseltaan Cantell-Forsbom on kasvatustieteen maisteri.

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat ja palvelut -osasto valmistelee ja kehittää asioita, jotka koskevat asiakkaan ja potilaan asemaa ja oikeuksia, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä sekä sosiaali- ja terveyspalveluja. 

Virkaa haki 30 henkilöä.

Lisätietoja

henkilöstö- ja hallintojohtaja Liisa Perttula, p. 02951 63521, [email protected]