Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Haettavissa olevia avustuksia: maaliskuu

Opetus- ja kulttuuriministeriö 1.3.2013 9.35
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita. Ministeriö myöntää harkinnanvaraisia valtionavustuksia lähinnä yhteisöille.

Maaliskuussa päättyvät mm. seuraavien avustuksen hakuajat:

1.3. Avustus kulttuuriviennin hankkeisiin: Kiinan ja Aasian kulttuuriviennin edistäminen
Avustuksen ensisijaisena tavoitteena on tukea Shanghain maailmannäyttelyn kulttuuriohjelman aikana käynnistettyjä toimia kulttuuriviennin lisäämiseksi Kiinaan. Hankkeet voivat suuntautua myös muille uusille Aasian kehittyville markkinoille.

15.3. Seuratoiminnan kehittämistuki 2013-2015
Seuratuki  on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Sen avulla vahvistetaan mm. seuratoiminnan laatua, kehitetään perustoimintaa, sekä mahdollistetaan taloudellisesti erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen.

23.3. Valmennus- ja harjoitteluapurahat talvilajien urheilijoille
Apuraha on tarkoitettu urheilijoille, jotka sitoutuvat pitkäjänteiseen ammattimaiseen valmentautumiseen ja joilla arvioidaan olevan menestymismahdollisuuksia tulevissa urheilun kansainvälisissä arvokilpailuissa.

28.3. Korkeakoulutettujen oppisopimustyyppinen täydennyskoulutus Erityisavustus on tarkoitettu ammattikorkeakouluille ja yliopistoille korkeakoulutettujen oppisopimustyyppisen täydennyskoulutuksen järjestämiseksi.

29.3. Valtionavustus rekisteröityjen uskonnollisten yhdyskuntien toimintaan Avustukset on tarkoitettu rekisteröityjen uskonnollisten yhdyskuntien toiminnan tukemiseen. Avustuksia myönnetään yhdyskunnan jäsenmäärän perusteella.

Hakuohjeet ja -lomakkeet sekä tarkemmat kuvaukset avustuksen käyttötarkoituksesta löytyvät kunkin avustuksen yhteydestä.

Palaa sivun alkuun