Hyppää sisältöön

Valtionavustukset talousosaamisen edistämiseen haettavana

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 6.3.2024 14.52
Uutinen
Talousosaaminen. Ekonomiskt kunnande.

Valtionavustushaku talousosaamista edistäville hankkeille on käynnistynyt Haeavustuksia.fi-palvelussa. Valtionavustus on tarkoitettu talousosaamista edistävän työn tehostamiseksi ja siihen liittyvään tutkimustyöhön. Hakuaika päättyy 4.4. klo 16.15. 

Rahoitushaku on osa kansallisen talousosaamisen strategian toteuttamista, jonka tavoitteena on lisätä talousosaamista kaikissa ikäryhmissä. 

Rahoitusta on haettavana yhteensä 650 000 euroa. Rahoitusta voivat hakea niin järjestöt, yhdistykset, säätiöt, tutkijat kuin tutkimuslaitokset. Avustuksia ei voida myöntää viranomaisille tai yrityksille, mutta ne voivat olla hankkeissa yhteystyökumppaneina. 

Avustusta haetaan Haeavustuksia.fi-palvelussa 

Avustusta haetaan uudessa Haeavustuksia.fi-verkkopalvelussa, joka kokoaa kaikki valtionapuviranomaisten hakuilmoitukset yhteen paikkaan. Jos avustuksen hakijalla ei vielä ole Suomi.fi-palvelussa annettuja valtuuksia tai riittäviä valtuuksia hakemusta valmistelevalle henkilölle, se kannattaa tehdä ensimmäiseksi.

Infotilaisuus hakijoille 13.3.2024

Hakijoille järjestetään infotilaisuus verkossa 13.3.2024 klo 10−11. Suomeksi pidettävässä tilaisuudessa kerrotaan valtionavustushausta ja uuden hakupalvelun käytöstä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3.2024. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 12.3.2024.

Ilmoittaudu hakuinfoon 

Haeavustuksia.fi: Valtionavustukset talousosaamisen edistämistä toteuttaville hankkeille (erityisavustus)

Lue lisää rahoitushausta 

Talousosaamisen edistäminen ja talousosaamisen strategia

Lisätiedot
johtava asiantuntija Sanna Helesuo, p. 0295 150 005, [email protected] 
erityisasiantuntija Mette Ranta, p. 0295 150 201, [email protected]