Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston kanslia kerää kokemuksia valtioneuvosto.fi-sivuston käytöstä ja kehittämistarpeista. Auta kehittämistyössä ja vastaa lyhyeen verkkokyselyyn

Jukka Vornanen aloittaa sisäministeri Mikkosen erityisavustajana

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 19.11.2021 12.59
Tiedote 149/2021
Jukka Vornanen.

Jukka Vornanen aloittaa sisäministeri Krista Mikkosen erityisavustajana perjantaina 19.11. Vornasen vastuulle kuuluu sisäiseen turvallisuuteen eli poliisiin, rajaturvallisuuteen, hätäkeskustoimintaan ja pelastustoimeen liittyvät asiat.

Vornanen on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on toiminut ministeri Mikkosen erityisavustajana ympäristöministeriössä syyskuusta 2021 lähtien. Vuosina 2013-2021 Vornanen toimi Turun kaupunginvaltuutettuna sekä kaupunginhallituksen jäsenenä. Vuodet 2017-2021 Vornanen toimi Turun kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana ja kaupungin omistajaohjauksesta vastaavan konsernijaoston puheenjohtajana.

Jukka Vornasen lisäksi sisäministerin erityisavustajina jatkavat Tiina Kivinen, jonka vastuulla on EU-asioihin, maahanmuuttoon, turvapaikkapolitiikkaan sekä tiedusteluun liittyvät asiat, sekä Heikki Sairanen, joka vastaa talouspolitiikkaan liittyvistä asioista. Erityisavustajat Jarno Lappalainen ja Milja Henttonen siirtyvät ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Karin esikuntaan.

Yhteystiedot:  
Jukka Vornanen
ministerin erityisavustaja
p. 040 593 6791
[email protected]v.fi

 
Sivun alkuun