Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media

Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Hämeenlinnassa 23.-24.1.
Maailman paras turvallisuuden tunne?

Sisäministeriö 22.1.2020 19.51
Uutinen
Henkilö katsoo järvelle.

Mistä asioista ihmisten turvallisuuden tunne muodostuu? Millaisia eroja eri väestöryhmien turvallisuuden tunteissa on? Mistä nämä erot johtuvat ja kuinka niihin tulisi suhtautua? Näihin kysymyksiin ja moniin muihin etsitään vastausta 15. valtakunnallisessa turvallisuusseminaarissa Hämeenlinnassa 23.-24. tammikuuta.

Seminaarin teemana ovat eri väestöryhmien turvallisuuden tunteeseen liittyvät asiat sekä turvallisuuden innovaatiot, uusi tieto turvallisuudesta sekä käytännöt ja työkalut turvallisuuden edistämiseksi paikallis- ja aluetasolla. Uutena teemana seminaarissa on myös turvallisuus osana kestävää kehitystä eli turvallisuuteen ja sosiaaliseen kestävyyteen liittyvät kysymykset.

Seminaarissa julkistetaan myös sisäministeriön SPEKiltä tilaaman Kansalaisten käsityksiä turvallisuudesta - Kansalaisturvallisuuden tila -tutkimuksen raportti Turvassa 2019.

Sisäministeriö järjestää valtakunnallisen turvallisuusseminaarin yhteistyössä Hämeen Liiton sekä Hämeenlinnan ja Riihimäen kaupunkien kanssa.

Sivun alkuun