Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Sisäministerin avustajat nimetty: valtiosihteeriksi Olli-Poika Parviainen

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 19.6.2019 15.59
Tiedote 47/2019
Olli-Poika Parviainen

Sisäministeri Maria Ohisalon valtiosihteeri ja erityisavustajat on nimitetty. Ministerin valtiosihteeri on filosofian maisteri, medianomi Olli-Poika Parviainen.

Parviainen on ennen valtiosihteerin tehtävää toiminut muun muassa kansanedustajana, Tampereen apulaispormestarina ja yrittäjänä.

Sisäministerin erityisavustajina toimivat valtiotieteiden kandidaatti Ville Hulkkonen, diplomi-insinööri Sami Kerman, yhteiskuntatieteiden maisteri Taru Anttonen, oikeustieteiden maisteri Emilia Laaksonen sekä valtiotieteiden maisteri Jussi Pyykkönen.

Sami Kerman, Emilia Laaksonen ja Taru Anttonen avustavat ministeri Ohisaloa sisäministeriön toimialaan kuuluvissa asioissa. Kerman vastaa pelastustoimeen, poliisiin ja Rajavartiolaitokseen liittyvien asioiden seurannasta ja Laaksonen maahanmuuttoasioista. Anttonen avustaa ministeriä yleispolitiikassa ja mediasuhteissa.

Sami Kerman siirtyy sisäministeriöön Suomen Palopäällystöliitosta, Emilia Laaksonen Vihreiden lainsäädäntösihteerin tehtävästä ja Taru Anttonen Ajatuspaja Visiosta.

Ville Hulkkonen on Vihreiden ministeriryhmän sihteeri. Hän on työskennellyt aiemmin OP Ryhmässä. Jussi Pyykkönen toimii Vihreiden ministeriryhmän talouspoliittisena erityisavustajana ja siirtyy tehtävään PTCServices Oy:stä.

Yhteystiedot:

Vihreiden ministeriryhmän sihteeri Ville Hulkkonen, p. 044 077 7226

Tiedotetta on päivitetty: Tiedotteessa luki aiemmin, että Ville Hulkkonen siirtyy tehtävään OP Ryhmästä. Hulkkonen on työskennellyt OP Ryhmässä aiemmin keväällä, mutta ei siirtynyt sieltä suoraan nykyiseen tehtävään.

 

 
Sivun alkuun