Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Uusi Team Finland -johtoryhmä aloittaa toimintansa

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 25.11.2016 14.37
Tiedote

Työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut 25.11.2016 uuden Team Finland -johtoryhmän. Sen tehtävänä on käynnistää hallituksen linjausten mukaiset välittömät uudistukset ja kehittää nykyistä asiakaslähtöisempiä palvelumalleja maakunnissa, keskushallinnossa ja ulkomailla.

Johtoryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran jo tänään perjantaina 25.11.20116. Operatiivisen johtamisen selkeyttämiseksi aikaisempi valtioneuvoston kanslian vetämä Team Finland -johtoryhmä purettiin ja toiminnan ohjaus keskitetään työ- ja elinkeinoministeriöön.

Johtoryhmän puheenjohtajana on TEM:n kansliapäällikkö Jari Gustafsson. Varapuheenjohtajana toimii alivaltiosihteeri Petri Peltonen (TEM). Sen muina jäseninä ovat osastopäällikkö Markku Keinänen (ulkoasianministeriö), pääjohtaja Pekka Soini (Tekes), toimitusjohtaja Markus Suomi (Finpro), toimitusjohtaja Pauli Heikkilä (Finnvera), johtaja Jouni Hakala (Elinkeinoelämän keskusliito), varatoimitusjohtaja Antti Neimala (Suomen Yrittäjät), johtaja Timo Vuori (Keskuskauppakamari) sekä TEM:n ylijohtajat Taina Susiluoto ja Ilona Lundström.

Hallitus linjasi strategiaistunnossaan 21.11. Team Finland -toimintojen uudistamisesta. Linjaukset perustuvat Jari Gustafssonin vetämän työryhmän esityksiin, jotka julkaistiin 22.11. Työryhmän raportti, tiedote ja ministeri Rehnin esitys löytyvät täältä:

http://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/team-finland-uudistaa-palveluaan-ja-toimintamallejaan

Lisätiedot:
neuvotteleva virkamies Mikko Härkönen, TEM, puh. 029 50 60055

Team Finland
 
Sivun alkuun