Hyppää sisältöön

Yrittäjän STARTTI -hanke Kemiönsaaresta Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämiskilpailun finaaliin

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 4.10.2024 9.24
Uutinen
Eurooppalaisen yrittämisen edistämiskilpailun (EEPA) logo

Yrittäjän STARTTI-hanke on valittu kilpailun finaaliin kilpailusarjassa Liiketoimintaympäristön parantaminen ja liiketoiminnan kansainvälistymisen tukeminen. Hankkeella tuetaan Kemiönsaaren kunnan uusia yrittäjiä tarjoamalla jäsenneltyä perehdytystä paikalliseen elinkeinoelämään. Hanke on Kemiönsaaren kunnan projekti.

Yrittäjän STARTTI tarjoaa laajan neuvontapaketin, koulutuksia, työpajoja, sosiaalisia verkostoja ja tietoa. Jäsennelty ja koordinoitu lähestymistapa varmistaa, että resurssit tavoittavat oikean kohderyhmän. Tulokset osoittavat, että hankkeen ansiosta uudet yrittäjät tuntevat olevansa paremmin valmistautuneita ja tuettuja, mikä edistää pitkäjänteistä liiketoimintamenestystä. Hanke on myös vahvistanut kunnan ja paikallisen yrittäjäyhdistyksen yhteistyötä, mikä tukee dynaamista ja kestävää paikallista elinkeinoelämää.

Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan vuosittain menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille. Korkea-arvoinen tuomaristo valitsee Euroopan tason kilpailun finaaliin päässeiden hankkeiden joukosta kuuden kilpailusarjan voittajat. Voittajat julkistetaan 19.11.2024 Budapestissa järjestettävässä palkintojenjakotilaisuudessa.

Lisätiedot:
kansallisen kilpailun yhteyshenkilö, neuvotteleva virkamies Jaana Valkokallio, TEM, p. 040 739 9913
Yrittäjän STARTTI-hankkeen yhteyshenkilö, elinkeinojohtaja Erik Lund, Kemiönsaaren kunta, p. 050 583 6541