Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Suomen luonnon päivä 26.8. on suositeltu liputuspäivä

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 23.8.2017 10.15
Tiedote 82/2017

Suomen luonnon päivää juhlistetaan 26.8.2017 ja sisäministeriö suosittaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa yleistä liputusta Suomen luonnolle. Sisäministeriö on antanut asiassa valtion virastoja ja laitoksia koskevan määräyksen. Suomen luonnon päivä on yksi vuoden 2017 suositeltavista liputuspäivistä.

Sisäministeri Paula Risikko nostaa lipun salkoon Suomen luonnon päivänä partiolaisten kanssa Suomen Luontokeskus Haltiassa, Nuuksion kansallispuistossa klo 11. Lipunnosto on osa Suomen luonnon päivän juhlallisuuksia. Lipunnoston jälkeen Ylioppilaskunnan laulajat esittävät uuden lippulaulun.

Suomalainen hyvinvointi ja terveys sekä identiteetti ja varallisuus kumpuavat kauniista luonnostamme. Suomen luonto on liputtamisen arvoinen asia ja Suomen luonto niin kuin Suomen lippukin kuuluu kaikille.

Suomessa vallitsee liputusvapaus ja lipun voi nostaa salkoon minä päivänä tahansa itselleen tärkeästä syystä. Luonnon puolesta voi myös nostaa lipun salkoon digitaalisesti. Liputuskuvan voi tehdä osoitteessa www.intermin.fi/liputan.

#liputan #flaggar

Lue lisää Suomen luonnon päivän juhlallisuuksista

Liputan kampanja ja liputusohjeita

Lisätietoja:

erityisasiantuntija Hanne Huvila, p. 0295 488 313, [email protected]

 
Sivun alkuun