Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Hannele Valkeeniemi lehdistövirkamieheksi Tallinnaan

Ulkoasiainministeriö
Julkaisuajankohta 12.5.2015 12.20
Tiedote 129/2015

Ulkoministeriö on nimittänyt Hannele Valkeeniemen määräaikaiseksi lehdistövirkamieheksi Suomen Tallinnan-suurlähetystöön. Kausi on kolmivuotinen ja alkaa elokuun alussa.

Valkeeniemi siirtyy Tallinnaan Yleisradiosta, jossa hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana vuodesta 1989 lähtien, viimeksi Silminnäkijä-ohjelman tuottajana vuodesta 2007 alkaen. Hän on mm. Bonnierin palkitsema journalisti, jolla on monipuolinen kokemus ajankohtaisohjelmista, kansainvälisistä ohjelmaprojekteista sekä suomalais-virolaisista yhteistyöhankkeista.

Valkeeniemi on suorittanut Tampereen yliopiston toimittajatutkinnon.

Lehdistövirkamies vaikuttaa viestinnän, kulttuurin ja muun promootion keinoin Suomen tavoitteiden edistämiseen ja maakuvaan keskeisissä kohderyhmissä Virossa. Tarkoituksena on edistää Suomen kiinnostavuutta eri alojen yhteistyökumppanina.

Tehtävänä on lisäksi ylläpitää laajoja suhteita Viron mediaan ja maassa toimiviin kansainvälisiin kirjeenvaihtajiin. Lehdistövirkamies toimii yhteistyössä myös Suomen Viron-instituutin kanssa.

Lisätietoja: viestintäosaston apulaisosastopäällikkö Keijo Norvanto, puh. 0295 351 351 sekä Hannele Valkeeniemi, puh. 0400 496 475.

 
Sivun alkuun