Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt
Media
Valikko

Poliisiammattikorkeakoulun rehtorin virkaa hakee viisi henkilöä

Sisäministeriö 6.8.2020 16.50
Tiedote 85/2020

Poliisiammattikorkeakoulun rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä viisi henkilöä. Virka täytetään ajalle 1.10.2020 - 31.7.2025 tai enintään niin pitkäksi aikaa, kuin viran vakinainen haltija on virkavapaalla.

Virkaa hakevat seuraavat henkilöt:

  • Petri Alkiora, oikeustieteen lisensiaatti
  • Kimmo Himberg, filosofian tohtori
  • Piotr Lehtonen, Doctor of Business Administration
  • Vesa Muttilainen, yhteiskuntatieteiden tohtori
  • Henri Rikander, oikeustieteen tohtori

Poliisiammattikorkeakoulun rehtorin tehtävänä on johtaa Poliisiammattikorkeakoulun toimintaa. Lisäksi rehtorin tehtävänä on käsitellä ja ratkaista ne Poliisiammattikorkeakoulun sisäistä hallintoa koskevat asiat, joita ei ole säädetty tai määrätty hallituksen käsiteltäviksi ja ratkaistaviksi taikka joita ei ole Poliisiammattikorkeakoulun ohjesäännössä määrätty muun Poliisiammattikorkeakoulun virkamiehen käsiteltäviksi ja ratkaistaviksi.

Poliisiammattikorkeakoulu vastaa poliisin valtakunnallisen koulutuksen järjestämisestä sekä tutkimustoiminnasta. Poliisiammattikorkeakoulu vastaa Poliisihallituksen alaisuudessa poliisialan ammattikorkeakoulutuksesta, poliisin jatko- ja täydennyskoulutuksesta sekä poliisin peruskoulutuksesta. Poliisiammattikorkeakoulu sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Lisätietoja:

osastopäällikkö Jukka Aalto, p. 0295 488 510, [email protected]

Palaa sivun alkuun