Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Valtioneuvoston kanslia kerää kokemuksia valtioneuvosto.fi-sivuston käytöstä ja kehittämistarpeista. Auta kehittämistyössä ja vastaa lyhyeen verkkokyselyyn

Matti Hirvola työ- ja elinkeinoministeriön viestintäjohtajaksi

työ- ja elinkeinoministeriö
Julkaisuajankohta 27.1.2022 13.51
Tiedote
Matti Hirvola

Matti Hirvola on nimitetty työ- ja elinkeinoministeriön viestintäjohtajaksi 15.2.2022 alkaen viiden vuoden määräajaksi. Nimityksestä päätti valtioneuvosto 27.1.2022.

Hirvola on toiminut useissa organisaatioissa viestinnän johtamis- ja koordinaatiotehtävissä. Hän on työskennellyt useiden ministerien ja ministeriryhmien sekä eduskunnan varapuhemiehen viestinnästä ja mediasuhteista vastaavana erityisavustajana. 

Hirvolalla on työkokemusta neljästä eri ministeriöstä (valtioneuvoston kanslia, valtiovarainministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö).

Lisäksi hän on työskennellyt viestintä- ja vaikuttamistoimiston johtavana asiantuntijana, SAK:n vaikuttajaviestinnän johtamistehtävissä sekä puoluejärjestön viestintäpäällikkönä.

Viestintätehtävien lisäksi Hirvola on toiminut muun muassa Teollisuuden palkansaajat TP ry:n pääsihteerinä sekä työmarkkinoiden projektitutkijana Kalevi Sorsa -säätiössä.

Matti Hirvola on koulutukseltaan sekä filosofian että valtiotieteen maisteri.

Lisätiedot:
alivaltiosihteeri Petri Peltonen, TEM, p. 029 506 3662
henkilöstö- ja hallintojohtaja Heidi Nummela, TEM, p. 029 504 7988
 

 
Sivun alkuun