Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
Valikko
Koronavirus: valtioneuvoston  tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta sekä thl.fi

Kesätöihin ulkoministeriöön

Ulkoministeriö 8.1.2020 12.02
Uutinen

Ulkoministeriö palkkaa tulevana kesänä 40 kesätyöntekijää assistentin tehtäviin kahdeksi kuukaudeksi ajalla 1.5. – 31.8.2020. Hakuaika Valtiolle.fi:ssä on 3. – 22.1.2020.

Kesätyöntekijät tulevat toimimaan erilaisissa assistentin tehtävissä lomasijaisina ministeriön eri osastoilla. Tehtäviin voi kuulua esim. sähköpostien ja asiakirjojen jakelua, kalenterin ylläpitoa, kokous- ja matkajärjestelyjä, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyjä, laskujen käsittelyä, tiedonhakuja ja muita erilaisia hallinnollisia tehtäviä.

Kesätyöntekijöiltä odotamme toimistotehtävien tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Eduksi luetaan erityisesti assistenttityöhön tähtäävät opinnot sekä kokemus valtionhallinnossa käytössä olevista järjestelmistä (M2-matkahallintajärjestelmä, Rondo/Handi tai Kieku) sekä kokemus työskentelystä valtionhallinnossa.

Kesätöihin haetaan sähköisesti Valtiolle.fi:ssä (ID 24-530-2019) 22.1.2020 mennessä. 

Kesätyöntekijöitä assistentin tehtäviin (valtiolle.fi)

Palaa sivun alkuun