Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvosto etusivu

Stefan Lee apulaiskyberturvallisuusjohtajaksi

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 24.11.2022 13.34
Tiedote

Valtioneuvosto nimitti 24.11.2022 kauppatieteiden maisteri Stefan Leen apulaiskyberturvallisuusjohtajaksi. Lee on suorittanut myös Master of Advanced Studies ETH on Mediation in Peace Processes -tutkinnon. Leen määräaikaisen virkasuhteen toimikausi on 8.12.2022-31.12.2024.

Lee siirtyy liikenne- ja viestintäministeriöön ulkoministeriöstä lähetystöneuvoksen tehtävästä. Hän toimii tällä hetkellä ulkoministeriön kyber- ja teknologiadiplomatiakysymyksistä vastaavan tiimin tiiminvetäjänä. Hän on työskennellyt ulkoministeriössä myös ulkoasiainsihteerinä ja avustajana. Tätä ennen hän on työskennellyt projektitutkijana Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa ja väitöskirjatutkijana Svenska handelshögskolanissa.

Apulaiskyberturvallisuusjohtaja toimii valtion kyberturvallisuusjohtajan työparina ja sijaisena. Hän vastaa EU:n elvytyspaketin (RRP) kansallisten kyberturvallisuushankkeiden seurannasta ja raportoinnista sekä osallistuu eri valtionhallinnon kyberturvallisuutta käsitteleviin hankkeisiin. Lisäksi hänen tehtävänään on yhdessä valtion kyberturvallisuusjohtajan kanssa koordinoida ja sovittaa yhteen kansallista kyberturvallisuuden kehittämistä, suunnittelua ja varautumista osana toimintaympäristön muutosta.

Lisätietoja:

kansliapäällikkö Minna Kivimäki, [email protected], p. 0295 342 389

Valtioneuvosto: Valtioneuvoston yleisistuntojen aineistot 24.11.2022

 
Sivun alkuun