Hoppa till innehåll

Pressmeddelanden beställda på vnk.fi skickas inte längre till prenumeranterna – beställ pressmeddelandena på nya statsrådet.fi

statsrådets kommunikationsavdelning
Utgivningsdatum 26.4.2024 16.08
Pressmeddelande

Statsrådets kanslis webbsida har förnyats och blivit en del av webbplatsen statsrådet.fi. Det betyder att pressmeddelanden som du beställt från kansliets tidigare webbplats vnk.fi inte längre förmedlas till din e-post.

Vi skickar detta meddelande eftersom du har beställt pressmeddelanden eller annat aktualitetsmaterial på statsrådets kanslis webbplats.

Statsrådets kansli har tidigare administrerat två separata webbplatser: statsrådets gemensamma webbplats statsrådet.fi och kansliets egen webbplats vnk.fi. I och med att de två webbplatserna slogs samman onsdagen den 24 april förmedlas pressmeddelanden beställda på vnk.fi inte längre till prenumeranternas e-post. I fortsättningen förmedlas pressmeddelanden endast till dem som beställt dem på statsrådet.fi.

Om du fortfarande vill få statsrådets kanslis och de övriga ministeriernas pressmeddelanden till din e-post kan du förnya din prenumeration på adressen valtioneuvosto.fi/aktuellt/bestall-material.

Ytterligare information: Elena Uskola, webbkommunikationschef, [email protected], tfn 0295 160 131, statsrådets kansli